Banka taşımacılığı kurumsal evden eve nakliyat şirketleri ile yerine getirilen işlemleri ifade etmektedir. Bir nakliye şirketinin banka taşımacılığı yapabilmesi için mutlak surette emniyetli, sigortalı ve güvenilir olması son derece önemlidir.

Banka Taşıma Hakkında Sıkça Sorulanlar?

Banka taşımacılığı konusunda genellikle ve sıklıkla sorulan soruları sizin için derledik.

Banka Taşıması Nasıl Yapılır?

Banka taşımacılığı evden eve nakliyat şirketleri tarafından yapılmaktadır. Banka taşıma hizmetleri özel taşıma araçları ve materyalleri ile yapılmaktadır. Özellikle çelik kasa ve buna benzer ağır malzemeler kemer ve ayaklı el arabası ile yapılır.

Banka Taşımacılığı Yapan Firmalar Hangileri?

Banka taşıma hizmetleri ev ya da ofis taşıma şirketleri tarafından yapılıyor. En profesyonel nakliyat şirketleri bu hizmetleri tecrübeli personelleri ile yerine getirmektedir.

Bankamatik Nakliyesi Nasıl Yapılmaktadır.

Bankamatik nakliyesi vinç sistemi ile açık kasalı araçlarımıza yüklenerek gerçekleşiyor. Bu nedenle kapalı kasa arabalar yerine üstü açık kamyon ya da kamyonetlerle sağlanır.

Banka Taşıma Esnasında Alınan Tedbirler Nelerdir?

Özellikle taşıma sırasında evrakların düzenli bir şekilde kolileme işlemi titizlikle yapılmalıdır. Kayıp evrak durumunun yaşanmaması adına bu duruma özellikle dikkat edilmelidir.

Banka Taşıma Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Banka taşıma fiyatları taşınacak şubenin kaç katlı olduğu, nereden nereye taşınacağı konusu ile ilgilidir. Bu nedenle fiyatlar bu kriterlere göre belirlenmektedir.

Uzman Kadromuz İle Kolay Taşın!

İstanbul banka nakliyesi konusunda daha önce tecrübeli olan firmamız banka şubeleri arasında yapılan çeşitli evrak ve ofis malzemelerin taşınmasında rol almıştır. En son yaptığımız Bostancı halk bankası şubesi ile marmara ereğlisi şubesine depolar arası koli taşımacılığında firmamızdan memnun kaldıklarını dile getirdiler bu sayede sonraki taşımaları bizlerin yapacağı konusunda bir karar bağladık. Transfer nakliyat şirketimiz yaptığı her işlemden sonra müşterilerine güven izi bırakmıştır. Her düzenli ve tertipli evden eve nakliyat sürecinde mutlaka imzamız vardır.

Banka Taşımacılığını Hangi Firmalar Yapar?

Banka taşıma firmaları genellikle evden eve nakliyat hizmetlerinde çalışan taşımacılık şirketleri yapmaktadır. Bankadan taşınacak evrakların önemini bu yüzden kavrayıp ona göre taşımacılığa hazırlanmak son derece önemlidir. Özellikle ofis nakliyesinde deneyim sahibi nakliyat şirketlerin bu taşımacılık bölümünde daha titiz oldukları söylenebilir.

Banka Taşıma İstanbul

Transfer nakliyat olarak kurumsal anlamda birçok şirket ile iş birliği içinde olan firmamız son zamanların en çok tercih edilen kurum ve kuruluşların nakliyesinde boy göstermektedir.

Atm Taşıma | Atm Nakliyesi Nasıl Gerçekleşir?

Atm nakliyeleri genellikle vinç sistemi ile kapalı olmayan açık kasalı araçlarla sağlanmaktadır. Bu yüzden kapalı kasalı nakliye araçları atm nakliyesinde herhangi bir işlev görmez, vinç sistemi ile kaldırılan atm şubeleri kamyon ya da kamyonetlere yüklenerek gidilecek yerelere teslim edilir.

Atm nakliyesinde firmamız İstanbul genelinde hizmet sunuyor. İstanbul Nakliye esnasında banka görevlilerinden mutlaka ekibimizin yanında yer alarak nakliye süreci sağlanmış olmaktadır. Atm taşımacılığı genellikle tadilat gören atm şubeleri ya da çeşitli nedenlerden dolayı bir yerden başka bir yere taşınmaktadır. Bu konuda vinç sistemi ile çalışan nakliyat firmamız sizlere yardımcı olabilmektedir.